Lager/Produktionslejemål Udlejes i Brøndby

Bredt udvalg af flotte erhvervslokaler med mange anvendelsesmuligheder og egenskaber.

Klik dig ind på nedenstående link og søg på erhvervslokaler nu.

Læs mere om lagerlejemål i Brøndby på Lokalebasen.dk.

Lagerhaller og andre produktionslokaler udlejes med suveræn beliggenhed i Brøndby og omegn.

Lagring i mindre og større omfang, og i kortere eller længere tidsperioder, lige efter dit behov. Endvidere finder du lagerhaller og produktionslokaler til brug som værksted og med tilknyttet kontor. Har du brug for et lager med højt til loftet, port og gode tilkørselsforhold, så er du rette sted.

På Lokalebasen.dk finder du alle typer erhvervslokaler.

Find dit erhvervslejemål ved at trykke på linket nedenunder.

Find aktuelle erhvervslokaler til leje i Brøndby

rhvervslokaler Brøndby

Ejendommen er beliggende i et fuldt udbygget erhvervsområde i Brøndby og huser mange store virksomheder. Med under én kilometer til Holbækmotorvejen er der optimale tilkørselsforhold for både tung og almindelig biltrafik. Fra ejendommen er der gode muligheder for adgang til offentlig transport.

Lagerlejemålet er beliggende i høj kælder med adgang via store rulleporte, hvor der er mulighed for direkte tilkørsel til lagerrummet med varebil. Adgangsvejen til selve lagerrummet foregår via 2 brede dobbeltdøre. Der er endvidere gode parkeringsfaciliteter ved ejendommen. Der findes fællestoiletter i kælderen, til fri afbenyttelse. Lejeudgiften er en total pris, der omfatter såvel leje, drift og varme. OBS! fotos viser ikke nødvendigvis det aktuelle kælderrum.