Nyheder

Få hjælp til at finde en køber til din ejendom

Har du en eller flere erhvervsejendomme, du gerne vil finde en køber til, skal du vide, at folk står i kø for at finde passende lokaler til at drive deres forretning fra. Danskerne er igen blevet villige til at investere i bygninger, hvorfor det er sælgers marked. Priserne er nu ved at være på det niveau, hvor vi var før finanskrisen. Skal du have hjælp til at finde en køber, kan du blandt andet få professionel hjælp på Lokalebasen, som er det foretrukne sted for erhvervsdrivende at finde nye erhvervslokaler.

Lokalebasen råder over et anonymt kartotek, hvor man som sælger af en ejendom bliver oprettet ganske fortroligt. Du får hjælp til at finde en passende køber, som søger lige præcis det, du har. Eftersom der er opsving i den danske økonomi, kan du få en noget bedre pris nu, end du kunne for få år tilbage – og folk er villige til at købe i dag.

Stor efterspørgsel grundet få ledige lokaler til leje

Der er nemlig kommet stor efterspørgsel på netop erhvervslokaler grundet opsvinget i økonomien. Folk bruger penge igen og starter virksomheder. Det har medvirket, at der i dag er så ufatteligt få ledige lokaler til erhverv, og folk står i kø til at købe eller leje. Har du derfor en ejendom, du ønsker at sætte på markedet, er der god sandsynlighed for at få den solgt til en stærk pris med solid fortjeneste.

Det er særligt i storbyerne, hvor priserne er steget enormt de seneste par år. Folk flytter i stigende grad til byer som København, Aarhus, Odense og Aalborg, hvor de slår sig ned og arbejder. Det betyder, at der mangler plads til virksomhederne, hvilket sætter prisen i vejret på de ejendomme, der udbydes. Det kan derfor give god mening at sælge netop nu, hvis du vil af med dine erhvervslokaler til en god pris.

Professionel assistance

Førnævnte Lokalebasen råder over alle ledige erhvervslokaler i Danmark. Det er derfor der, du skal være til stede med din ejendom, således at den får størst mulig opmærksomhed. Der tilbydes professionel assistance gennem hele processen, så du kommer nemt og sikkert af med din ejendom og får den bedste pris.

Har du brug for rådgivning, kan dette også fås. Og du får adgang til en større køberskare, end hvis du blot får din ejendom slået op hos en lokal mægler. Der sidder måske potentielle købere i den anden ende af landet, som kunne være interesseret i dine lokaler. Derfor vil det give god mening at få erfarne fagfolk til at hjælpe dig, som i forvejen har en masse potentielle købere klar, og som faktisk står i kø for at finde de rette bygninger eller lokaler.